Wednesday, February 29, 2012

Pusat Pendidikan Luar @ PPL

korang rajin tak pegi lawat blog PPL tu? kadang-kadang pihak PPL tak upload info kat myupsi portal atau myguru3 sebaliknya letak kat blog PPL ni..ada kengkawan yang memang bagus..sahre semua info yangd erang dapat..tapi jangan confius lak sebab sekarang dah ada sampia kohort 3..kita yang daftar Mac 2011 adalah Kohort 1..jangan silap ye..so..apa perkebangan korang? dah belek-belek tugasan yang diberi? untuk semester ni bagi yang ambik matematik SR, ada 5 subjek=15 kredit hours..3 subjek teras yang semua group sekolah rendah belajar dan 2 subjek major..aku baru belek-belek tugasan..nak menjawab forum pun belum ada modul yang nak ditengok..oh, ya..jangan lupa ye..bayar duit ke bank islam mulai 3 Mac ni...tau dari mana? dari blog PPL tu la...ok..good luck & all the best for semester 3..another 5 semester to go for Kohort 1 :)

p/s: jangan lupa kelas WAJIB pegi untuk semester ni ye..(pesan utk diri sendiri gak)..yang mana belum booking hotel atau yang sewaktu dengannya sila la berbuat demikian sebelum semuanya fully-booked...untuk yang utara selatan kelas 17 & 18 Mac..untuk yang timur n kedah 16 & 17 Mac *harap-harap kelas ni tak mendukacitakan hehehe*

No comments:

Post a Comment