Sunday, September 25, 2011

CJ 2 : Teknologi Maklumat SR

Semester 2 ni ada subjek Teknologi Maklumat SR dan salah satu tugasan kena buat blog dan mesti update...erm..sesuatu yang menarik sebab dah biasa buat blog cuma perlu 'touch-up' untuk bagi nampak 'vogue'...kandungan blog ni of course la yang berkaitan pendidikan dan topik utama ialah matapelajaran Matematik sebab major subjek aku ialah Matematik...kalau nak tengok lagi dua blog peribadi [satu pasal review novel & satu lagi pasal tempahan jahitan manik] blog klik kat tab S.I.S.I. L.A.I.N....dalam blog ni juga ada link untuk ke blog kawan-kawan PPG PJJ UPSI yang lain..so kalau sudi kita tukar-tukar link dan kalau sudi juga boleh berkenalan dan sembang-sembang kat chitchat box kat sebelah :)...next n3 baru update pasal Maths sebab sedang mengumpul bahan...oh, ya!..FOLLOW tau ....

No comments:

Post a Comment