Thursday, October 6, 2011

CJ 3 : program..program..

last updated ahad lepas (25 sept) lepas tu 'rumah' ni bersawang....mana taknya, seminggu (26-30 sept) sibuk dengan program negeri...sabtu ahad memang rehat sepuas hati..ops..mana ada rehat sebenarnya..dok sibuk menjahit manik sambil-sambil mencari bahan untuk 'rumah' ni..bahan dah ada dah sikit-sikit tunggu nak di 'touch-up' lepas tu boleh post kat 'rumah' ni...

terima kasih kepada yang sudi berkunjung dan menjadi FOLLOWER..insya-allah akan link ke 'rumah' kawan-kawan dan jadi pengikut bila dah tak berapa nak sibuk..minggu ni masih sibuk dengan program daerah dan juga program opis sendiri..minggu depan terlibat lagi dengan program negeri dan minggu satu lagi mungkin terlibat dengan program kebangsaan pulak..adoi...tapi 'saya yang menurut perintah' so buat kerja sehabis baik...

No comments:

Post a Comment