Friday, April 6, 2012

save word (.doc) ke .pdf

Hai semua...

Ok..saja je nk buat tutorial bergambar ni..bukan la pandai sangat hehehe tapi nak sharing je ngan kengkawan dan juga pengunjung yang sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa ni :) ari tu buat untuk convert ke google doc dan kali ni buat untuk save dari ms word (.doc) terus ke .pdf...harap ia dapat memberikan manfaat..korang ikut je step by step seperti gambar tu je...klik je kat satu gambar nanti dia keluar pop-up window dan tengok la ye..ada untuk Ms Word 2007 & juga untuk Ms Word 2010






selamat mencuba & semoga berjaya :)

No comments:

Post a Comment