Thursday, August 2, 2012

lelong modul semester 3 PPG PJJ UPSI

Salam Ramadhan..
Saya nak lelong modul semester 3 PPG PJJ UPSI...last sem ada yang order pastu tak datang ambik...saya jual murah je..RM5 bagi setiap modul tapi harga tak termasuk pos ye...kalau yang nak COD pun boleh kalau dok area ipoh ni..leh datang ambik kat opis saya...

saya ada modul berikut :
1. KAE 3013 : Ekspresi Kreativiti Kanak-kanak
2. KRM 3013 : Asas Nombor
3. KRM 3023 : Asas Ukuran

Kalau berminat boleh tinggalkan nama n email kat ruangan komen atau emailkan nama, nombor phone ke jihan041777@siswa.upsi.edu.my

No comments:

Post a Comment